Edit product

Семейна програма "Дизайн откриватели"

Търсите подреден, умен и забавен начин да изграждате уверени деца и да структурирате семейното време? "Дизайн откриватели" е точно за вас!

Програмата ни е за 4-10 годишни деца и се състои от мисии - увлекателни предизвикателства от живота, които продължават около един месец. Всяка мисия разглежда важна тема и е пълна със занимания, инструменти и техники, които да ви дадат повод за прекрасни минути и часове заедно.

Изполваме дизайн мислене - водещ метод за иновации из цял свят. С него развиваме всички ценни умения на днешния и утрешния ден: креативност, новаторство, адаптивност, решаване на проблеми, увереност, емоционална интелигентност. Не само в децата, а и в нас като родители. Така наистина растем и се развиваме заедно!

Семейната програма “Дизайн откриватели” пристига по имейл и е с месечен абонамент, определен от вас. Ако решите, че програмата не е за вас, до 30 дни възстановяваме напълно сумата за първия месец.

За да правите мисиите нямате нужда от нищо повече, освен базови неща като хартия, моливи и канцеларски материали. Но най-важното остава желанието ви за истинско семейно време заедно :)

Станете част от програмата още сега!


Цвети и Георги Камови

Създатели на "Дизайн откриватели"

Програма на Red Paper Plane

This product is not currently for sale.
  • Създаваме и развиваме тази програма за най-различни семейства. Затова ви даваме възможност сами да определите своя месечен абонамент, като прецените каква добавена стойност ще Ви донесе. Можете да напишете в полето горе която и да е сума над 5 $ (без ДДС). Например:
  • От сърце:5 $
  • По-нагоре:10 $
  • Стандарт:15 $
  • Супер подкрепа:35 $
  • Пълен напред:50 $

Checkout

Семейна програма "Дизайн откриватели"

Enter your info to begin your Monthly subscription. You can cancel anytime.

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$5 today.
Powered by Gumroad